Kompetanse Tillit Resultat

  Velkommen til
  Sandvikaklinikken!

  Før operasjonen
  Under operasjonen
  Etter operasjonen
  Pasienthistorier
  Priser

Fettsuging

Fettsuging til best pris

Sandvikaklinikken tilbyr fettsuging av både høy kvalitet, og lav pris. Metoden for fettsuging blir ofte kalt liposkulptur, grunnet den omformer vevet. Dersom du skal fettsuge mindre områder vil det kun bli brukt lokalbedøvelse, samtidig som det kan være nødvendig å gjennomføre operasjonen i narkose ved fettsuging at større områder. I Sandvikaklinikken blir det brukt en moderne teknikk kalt «supervåt» teknikk, hvor det blir satt væske med lokalbedøvelse inn i vevet. Vi lager små snitt i huden, og deretter kan fettet fjernes gjennom et tynt metallrør (fettsugingskanyle).

Den vanligste er å fettsuge mage, lår, knær og hofter, men tilbyr også å fettsuge hals, ansikt, legger, overarmer og rygg. Hos Sandvikaklinikken garanterer vi at fettsugingen vil ha utmerket resultat, samtidig som at prisen er konkurransedyktig. Du kan også kombinere fettsuging med mageplastikk eller ansiktsløft. Prisen på fettsuging varierer fra 12-50 000, avhengig av hva du skal fettsuge.

Andre metoder

Det er kommet en rekke varianter av fettsuging som ofte brukes av helsepesonell som ikke er plastikkirurger. BodyTite (radiobølger), SmartLipo (laser), Endemoligie, VelaSmooth, VelaShape er eksempler. Som eksempel kan vi bruke BodyTite. Det er skrevet i alt 5 vitenskapelige artikler (PubMed 11.08.2015) hvor ingen viser bedre effekt enn fettsuging. Heller ikke populære SmartLipo kan vise bedre resultater  (Prado A, se også her)  Hvis man likevel velger slik behandling råder jeg deg til å gjøre det hos plastikkirurg fordi huden tilføres varmeenergi, og det er rapportert skader i tilfeller hvor behandleren ikke har hatt god nok faglig bakgrunn

Liposkulptur

Magen (inkludert genital-området), hofter, lår og knær er de vanligste områdene å behandle. Andre områder som kan fettsuges er med godt resultat er hals, ansikt, overarmer, rygg og legger. Fettsuging kan gjøres alene eller som en del av for eksempel mageplastikk eller ansiktsløft. Det er dessverre ikke uvanlig å det fjernes for mye fett ved mageplastikk, og mavehuden får et stramt og lite naturlig utseende. På Sandvikaklinikken fokuserer vi på at utseendet skal bli mest mulig naturlig. Dette gjelder både ved fettsuging og ved andre plastikkirurgiske og estetiske prosedyrer. 

Cellulitt

Bortsett fra kirurgens dyktighet er hudkvaliteten det som avgjør om fettsuging blir vellykket. Hvis huden er "slapp" på forhånd som ofte sees ved cellulitt kan det hende at den ikke trekker seg nok sammen.

Etter operasjonen

Alle hudsnitt dekkes med en brun sårtape. Over denne leges en komprimerende hvit bandasje. Denne fjernes etter 2 dager og du kan dusje. Dusjen må være kort for å hindre at den brune tapen løsner. Nå må du bruke et kompresjonsplagg. Dette kan være en støttende panty eller strømpebukse. For flere inngrep holder det at det kjøpes strammende plagg i en vanlig butikk. I noen tilfeller anbefaler vi at de kjøpes i spesialbutikker. Vi gir deg mer informasjon om dette ved konsultasjon. Kompresjonsplagget bør brukes natt og dag den første uken. Hvis det blir plagsomt går det bra å ta det av et par timer. Etter første uke anbefales det å bruke kompresjon på dagtid i 3-4 uker. Dette er for å få best mulig resultat. Arrene bør dekkes med tape i minimum 2 uker, gjerne lenger. Ved sterk som anbefales tape eller "sun block" stift det første halvåret.

Fettsug
AvdSjef

Fettsuging i Bærum

I Sandvikaklinikken vektlegger individuell behandling avhengig av hver pasient, med tett oppfølging. Hos oss lover vi konkurransedyktige og lave priser, kombinert med høy faglig kompetanse. Det er en av Norges mest erfarne kirurger som vil utføre din fettsuging, hvor dette sikrer deg beste resultat.

Ved spørsmål tilknyttet fettsuging, eller ønske om en uforpliktende konsultasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Sandvikaklinikken via vår nettside, på e-post eller på telefon. Vi gir deg fettsuging av toppklasse, til en konkurransedyktig pris og holder til sentralt i Bærum.

NPKF

Ofte stilte spørsmål:         

Arr. Arrene er så små at de som regel ikke er synlige. 

Bandasje. Etter fettsuging skal man som regel bruke en strammende "bandasje", for eksempel spesielle strømper eller body. Vi går gjennom dette med deg på klinikken.

Dusjing. Man kan ta en rask dusj 2 dager etter operasjonen. Hud og tape må tørkes godt med en gang. Hvis såret blir værende vått over tid er det økt risiko for infeksjon.

Fettransplantasjon. I noen tilfeller kan det være aktuelt å bruke fettet som hente ut for å bygge på andre deler av kroppen, for eksempel i ansiktet.

Følelse i hud. Hudfølelsen kan bli noe nedsatt rettet etter operasjonen, men kommer som regel tilbake innen ca. 1 år. 

Før etter bilder. Norske myndigheter har bestemt at det ikke kan vises bilder "på nett" som er tatt før og etter fettsuging. På klinikken vil bli presentert informasjon som viser hvilke resultater du kan oppnå.

Kontroll. Kontroller avtales normal etter 2, og 14 dager. Deretter sluttkontroll etter 6 måneder.


Komplikasjoner (blødning, infeksjon) sees heldigvis sjeldent, men kan ikke 100 % utelukkes. På Sandvikaklinikken har erfaring og prosedyrer som reduserer risikoen for komplikasjoner mest mulig og gjør at vi trygt kan håndtere problemer hvis de likevel skulle oppstå.

Medisiner. Dette går vi gjennom med deg på klinikken. Spesielt blodfortynnende medisiner må avpasses.

Røyking. Røyk nedsetter blodsirkulasjonen og øker risikoen for komplikasjoner. Det anbefales at man ikke røyker 2 uker før operasjonen og 2 uker etter.

Sting. Som regel er det ikke sting som skal fjernes. 

Sykemelding. Det vil variere om du må sykemeldes etter fettsuging. Dette diskuterer vi med deg på klinikken. Eventuell sykemeldingsperiode er kort siden plagene går fort over. 

Trening. Vi anbefaler at du venter 2-3 uker før trening.

Trygg kirurgi. VI praktiserer de siste metodene bl.a. med bruk av avkryssingsskjemaer for å sikre deg på best mulig måte.


Telefon 67 54 00 01

post@sandvikaklinikken.no

Kontonr. 8601 41 71691

Logo

SANDVIKAKLINIKKEN AS

Elias Smiths vei 10

1337 Sandvika (Se kart)

Åpningstider (Klikk her)

Ansv. lege: Bjørn M. Hokland

Org. nr. 998 595 029