Nano-LP
Nano-MP
Nano-SP

Nanofett

v/ Sandvikaklinikken

Nanofett

Fettransplantasjon med nanofett er en ny behandlingsmetode som finner stadig nye bruksområder. Fettet som benyttes har et høyt innhold av  stamceller. Stamceller har spesielle egenskaper med evne til å reparere og danne nytt vev. Stamcelletransplantasjon brukes innen stadig nye områder innen medisin, for eksempel innen kreftbehandling og behandling av bindevevssykdommer. Behandling med nanofett er først blitt tilgjengelig innen plastisk kirurgi de siste årene, og vi har svært gode resultatet med denne teknikken. Metoden brukes oftest i ansiktet, men har også blitt brukt for å reparere solskadet hud på hals. brystet, hender og andre steder på kroppen. Nanofett har god effekt på mørke ringer under øynene.

Fettransplantasjon med nanofett

Operasjonen gjøres som oftest i lokalbedøvelse med tillegg av smertestillende og beroligende medisiner i en blodåre, sedasjon. Omårdene det skal hentes fett fra og hvor dette skal settes inn markeres med en tusjpenn. Fettet hentes som regel fettsugingteknikk fra mage, hoftene eller lår med en svært tynn fettsugingskanyle. Dette er et stålrør med mange små hull på siden. Det lages korte hull i huden (ca. 2 mm) som ikke gir arr. Med bruk av undertrykk suges den nødvendige fettmengden. ut. Fettet behandles deretter med teknikker som finfordeler fettet og øker andelen av enkeltceller og stamceller. Det er nå så finfordelt at det kan settes inn med en sprøyte hvor spissen er ca. en halv millimeter tykk. Nanofettet fordeles vifteformet i hudens øvre lag. Nanofetteknikken kan også kombineres med annen fettransplantasjonsteknikk for å bygge opp vev.

Behandlingsområder

Nanofettransplantasjon er en ny metode og behandlings feltene utvides stadig. Nanofett benyttes oftest i nedre og øvre øyelokk. Mørke ringer i nedre øyelokk kan behandles med godt resultat. Metoden er best egnet hvis det ikke er for mye hudoverskudd og ujevnheter i øyelokket. Nanofett kan også bedre solskadet hud, for eksempel over  over brystet. Behandling av rynker i overleppen er også gjort med god effekt. Du er velkommen til en konsultasjon på Sandvikaklinikken for å se om du kan ha nytte av metoden.

Nano2022

Telefon 67 54 00 01

post@sandvikaklinikken.no

Kontonr. 8601 41 71691

Sandvikaklinikken

SANDVIKAKLINIKKEN AS

Elias Smiths vei 10

1337 Sandvika (Se kart)

Åpningstider (Klikk her)

Ansv. lege: Bjørn M. Hokland

Org. nr. 998 595 029