Om oss

Sandvikaklinikken ligger rett ved Løkke bro ("Monet-broen"), 6 min. gangdistanse fra Sandvika bussterminal, 9 min. fra togstasjonen og 4 min fra Sandvika Storsenter (jernbaneundergang). Våre verdier er kvalitet, tillit, respekt og tverrprofesjonalitet. Som en frittstående klinikk legger vi avgjørende vekt på individuell tilnærming og behandling. Vi følger alle våre pasienter tett og behandler er tilgjengelig 24/7. Klinikken har konkurransedyktige priser og høy faglighet i alle ledd. Behandlinger utføres av en Norges ledende plastiske kirurger med lang erfaring - tidligere avdelingssjef for Rikshospitalet. Vi har tilbud innenfor nesten alle områder av plastisk kirurgi og estetisk behandling. Finner ikke du det du ser etter under Behandlingstilbud-menyen – ta kontakt.

Din trygghet – vårt ansvar!


Når du skal gjennomføre en kirurgisk eller kosmetisk behandling er det ikke først og fremst klinikken, men personen som behandler deg som bestemmer resultatet. Valg av kirurg er derfor den viktigste avgjørelsen du tar. Undersøk derfor kirurgens bakgrunn og oppsøk gjerne flere klinikker – snakk med kirurgen og se hvem du får tillit til. Gjennom behandling av pasientskadesaker vet jeg at behandlings-steder kan bagatellisere risikoen for komplikasjoner, "overselge" sine resultater og foreslå kostbare tilleggsprosedyrer. Hvis en klinikk hevder at den nærmest aldri har komplikasjoner er det ikke sikkert de forteller hele sannheten.

Kirurg

På Sandvikaklinikken vil du bli behandlet av meg som også er innehaver av klinikken. Jeg har stor erfaring innen alle typer plastisk kirurgi og estetiske behandlinger og har hatt sentrale tillitsverv og lederstillinger innen faget. Klinikken holder seg hele tiden oppdatert på det siste innen behandlinger. Vi er også så heldige å ha tidligere professor Frank Åbyholm, norges mest meritterte plastiske kirurg som faglig medarbeider. Personale Vi har knyttet til oss medisinsk fagpersonell med stor erfaring. Vår anestesilege, dr. Marius Conradi har lang fartstid som overlege i anestesi ved norske sykehus. Anestesisykepleier Mette Lundevall har tidligere jobbet gjennom mange år ved en av de eldste plastikkirurgiske klinikkene i Norge, Drammen private sykehus. Lokaler og utstyr Vi holder til i nyoppussede lekre lokaler rett ved Sandvika Storsenter (på motsatt side av jernbanen - rett ved Løkke bro). Det er parkeringsplass rett utenfor. Utstyret vårt er nytt og moderne. Vi har fokus på sikkerhet i alle ledd, og dette ivaretas blant annet gjennom back-up prosedyrer for alle kirurgiske og anestesi-funksjoner. Blant annet har vi investert i nødstrøm hvis strømmen skulle bli borte.
Ansvarlig lege: Bjørn M. Hokland, dr. med. Spesialist i plastikk- og generell kirurgi.

Fra Sandvikaklinikken
Fra Sandvikaklinikken

Telefon 67 54 00 01

post@sandvikaklinikken.no

Kontonr. 8601 41 71691

Sandvikaklinikken

SANDVIKAKLINIKKEN AS

Elias Smiths vei 10

1337 Sandvika (Se kart)

Åpningstider (Klikk her)

Ansv. lege: Bjørn M. Hokland

Org. nr. 998 595 029