Kompetanse Tillit Resultat

Jeg har vært på flere klinikker, men aldri opplevd så god servise og behandling som jeg har gjort på Sandvikaklinikken.

Klem fra Ellen og lykke til fremover med klinikken

 

Sinnarynken forsvant. Resultatet er blitt enda bede enn jeg hadde forventet. Tusen takk!

Mvh Line

 

Vil bare takke for behandlingen på klinikken. Er kjempefornøyd, spesielt for den grundig tilpasningen av de nye brystinnleggene.

Hilen Tonje

Hei, Jeg vil uttrykke min takknemlighet til personalet og kirurgen Bjørn Hokland for en profesjonell holdning, og åpen og ærlig diskusjon om behandlingsalternativer. Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk.

Nina

 

Meget god klinikk! Dere har veldig fin holdning til pasientene. Med vennlig hilsen,

Rolf

 

Jeg har lagt merke til harmonisk og presis arbeid av medisinsk personalet på klinikken. Takknemlig for den flotte jobben dere gjorde.

Hilsen, Andreas

 

Vil takke dr. Hokland for tålmodigheten og god oppfølging etter behandlingen jeg fikk. Var mye engstelig første tiden etter behandling. Det var veldig trygt å kunne ringe og snakke om mine bekymringer.

Anonym

 

Jeg er dypt takknemlig for den svært profesjonelle behandlingen jeg mottok fra dr. med. Bjørn Hokland og hans team. Hoklands rådgivning og anbefalinger var tillitsfulle og basert på en grundig kartlegging. Under operasjonen ble jeg omsorgsfullt ivaretatt. I etterkant har jeg blitt fulgt opp svært samvittighetsfullt. Jeg tok ansiktsløft, halsløft og øyelokkskirurgi og gleder meg hver dag over sluttresultatet som er over all forventning. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Dr. med. Hokland er svært profesjonell og dedikert med sterk etikk og yrkesfaglig stolthet.  Jeg vil gi han min aller varmeste anbefaling.

Hilsen takknemlig kvinne.

 

Jeg ønsker å gi Sandvikaklinikken mine beste anbefalinger! Veldig fornøyd med resultatet og ingen synlige arr! Dr. Bjørn M. Hokland fulgte godt opp under hele prosessen.

Hilsen Mette

PU-bb
AvdSjef
NPKF
Kvalifikasjoner

Telefon 67 54 00 01

post@sandvikaklinikken.no

Kontonr. 8601 41 71691

Logo

SANDVIKAKLINIKKEN AS

Elias Smiths vei 10

1337 Sandvika (Se kart)

Åpningstider (Klikk her)

Ansv. lege: Bjørn M. Hokland

Org. nr. 998 595 029